Om oss

Vi är en liten advokatbyrå med stort engagemang och kundnärhet. Detta skapar i en öppen, personlig och kreativ miljö de allra bästa förutsättningar för service åt våra klienter, vilka är såväl företag och privatpersoner. Den bästa lösningen i varje given situation är vårt enda mål.

Stor tillgänglighet

När du anlitar oss kan du alltid räkna med ett stort engagemang för dig och ditt ärende. Vi tar ditt förtroende på stort allvar och månar om att vara tillgängliga så snart rådgivningsbehov uppstår. Vi ger samma höga service och respekterar alla våra klienter, oavsett i vilket skede du och/eller ditt företag befinner sig.

Lars Häller

Lars Häller

Lars Häller arbetar med företags- och privatjuridik samt och biträder vid tvister i domstol etc. Han biträder klienter inom ett flertal olika branscher. Lars har även lång erfarenhet av båtjuridik och har skrivit en bok i ämnet (Norstedts). Efter avslutade studier vid Lunds Universitet 1992 och tingsmeritering vid Trelleborgs tingsrätt arbetade Lars på advokatbyrå och arbetsgivareförbud fram till 2002 från vilket tid han drivit egen juridisk verksamhet.

Elisabeth Häller

Elisabeth Larsson

Elisabeth arbetar som juristassistent /advokatsekreterare. Elisabeth har lång administrativ erfarenhet och dessutom erfarenhet från förhandlings- och affärsverksamhet.